2021-09-28 16:17:20• hírek • Fizetett tartalom

Sikertörténetek a Lebădánál: alulról indultak, ma már boltvezetők

Rodica Șereș, Agneta Gazda és Mariana Silaghi
Rodica Șereș, Agneta Gazda és Mariana Silaghi

A szatmári Lebăda az idei évben ünnepli fennállásának 30. évfordulóját, e három évtizedben pedig több több sikertörténet is született a cégnél. Köszönhető ez részben annak is, hogy a cég politikájában kulcsfontosságú szerepet játszik nem csak az ügyfél, de az alkalmazottak iránti tisztelet és megbecsülés is.

Hogy a Lebăda vezetősége mennyire komolyan gondolja ezt, mi sem bizonyítja jobban, hogy a csapatot ma olyan munkatársak is erősítik, akik tíz, húsz vagy akár közel harmind éve dolgoznak a cégnél és lépdelnek előre a ranglétrán. A Károlyi úti Lebăda bemutatóüzletben három ilyen hölgy dolgozik, s saját bevallásuk szerint innen is szeretnének nyugdíjba menni, hisz itt biztosítva van számukra anyagi stabilitás és a modern munkakörnyezet.


Gazda Agneta – 1993 óta dolgozik a Lebădánál. Ő az élő bizonyítéka annak, hogy a kitartó munka és az elköteleződés a siker egyértelmű kulcsa a Lebădánál, hisz Agneta egyszerű alkalmazottként kezdte karrierjét a cégnél, mára viszont egy egész üzlet vezetéséről ő gondoskodik. Története 1993-ig nyúlik vissza, amikor is fülébe jutott, hogy a Lebăda új munkatársakat alkalmazna. Jelentkezett hát egy állásinterjúra, ahol a cégtulajdonost, Vasile Pașcát sikerült is meggyőznie szakmai kvalitásairól. Eladóként kezdte meg a munkát, majd alig 5 évvel később már ügyvezetői posztra léptették elő, s újabb öt múlva már egy egész boltot bíztak rá.


Mariana Silaghi – 2002 óta dolgozik a Lebădánál. Mariana már tapasztalattal rendelkező eladó volt, amikor 2002-ben megtudta, a cég bővítené a csapatát. Nem gondolkodott sokat, hanem állásinterjúra jelentkezett, és legnagyobb örömére azonnal fel is vették, mára pedig egyszerű alkalmazottból részlegvezető lett. „Már fiatal korom óta az eladás területén dolgoztam, majd 2002-ben olvastam, hogy a Lebădánál új munkaerőt alkalmaznak, így azt mondtam, adok magamnak egy esélyt. Annál is inkább, mivel a cég már akkor is nagy névnek számított ezen a területen. Örülök, hogy megadatott nekem, hogy bebizonyítsam, én is hozzá tudom tenni a magam részét. Őszintén szólva azt remélem, nyugdíjas koromig folytathatom itt a munkát” – mondta Mariana Silaghi.


Rodica Șereș – 2013 óta dolgozik a Lebădánál. Noha szatmári születésű, az élet egy időre a Máramarosba vezette, viszont 2013-ban mégis visszatért szülővárosába. A Lebădánál megtalálta számításait és azóta is azon dolgozik, hogy a cég által nyújtott szolgáltatások minőségét javítsa. „Nagybányán ugyancsak egy üzletben dolgoztam, így volt némi tapasztalatom. Majd az élet visszasodort Szatmárra, és Gazda Agnetától hallottam, hogy a Lebăda új munkaerőt alkalmazna. Őszintén szólva nem sokat teketóriáztam, azóta pedig folyamatosan itt vagyok, nagyon jó csapatot alkotunk a barátnőimmel. Mi egy nagy család vagyunk, ezt teljes szívemből mondom” – összegezte tapasztalatai Rodica.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: